Konsult hos Ajilon

Vi skapar Sveriges mest flexibla plattform för IT och ingenjörskonsulter. Ajilon står för enkelhet i våra kontakter och leveranser. Det ska helt enkelt inte behövas mer än att man skakar hand för att göra affärer med oss. För att detta ska vara möjligt och att vi samtidigt presterar över förväntan så är det viktigt att vi håller hårt i de värderingar som genomsyrar vår kultur: Enkelhet, Snabbhet och Kvalitet.

Vår styrka ligger i att kunna leverera tjänster och stöd genom hela kedjan av IT-funktioner och verksamhet. Det här betyder att vi söker efter en rad olika kompetenser med den gemensamma nämnaren att personen måste vara nyfiken, flexibel och kompetent. Vi ser erfarenhet och förmågan att snabbt sätta sig in i kundens behov som nyckelfaktorer för att bibehålla hög kvalitet i allt vi gör.

Vi söker dig!

Vi vill växa vidare och utveckla vår verksamhet på nya marknader, särskilt i Stockholm, Göteborg och Linköping, samtidigt som det är viktigt för oss att vi kan behålla vår platta organisation och inte förlora de ambitioner och den värdegrund som gör oss unika. Detta är nödvändigt för att vi ska kunna fortsätta jobba med innovativa lösningar och spännande tekniker även i framtiden. Att utmana sig själv och utvecklas ska alltid vara möjligt på Ajilon!

Kompetens och nyfikenhet

Vi söker dig som är nyfiken och vill utvecklas genom att skapa nya möjligheter och driva dina idéer inom Ajilons ramverk. Du är naturligtvis en social person och gillar att berätta om dina erfarenheter för att kunna dela med dig av din kompetens. Just nu söker vi konsulter inom infrastruktur, systemutveckling, mobila applikationer, testning, informationssäkerhet och projektledning.

Utanför arbetstid

Vi gillar definitivt att göra annat än att bara jobba. En skön grillning eller en enkel after work kan bryta av vardagen. Eller varför inte ta mötet efter en klättringssession istället för att sitta kvar på kontoret. Vissa av oss gillar att samlas för att träna medan andra föredrar att slappna av med en gitarr och spela musik.

Gillar att utvecklas

Vi tror på att socialt dela med sig av de färdigheter vi har lärt oss. Därför gillar vi att stödja och delta i olika nätverk för kompetensutveckling och diskussionsforum, som till exempel OWASP inom applikationssäkerhet. Våra kontor i Stockholm och Göteborg är alltid tillgängliga för events och tillställningar och vi bjuder gärna in kunder och partners. Det är nog det bästa sättet att hålla sig själv uppdaterad!

Uppdrag

Vi lutar oss tryggt mot den variation av uppdrag som vi åtar oss och de former vi jobbar i. Våra kunder är mellanstora lokala upp till globala aktörer som ligger i framkant i sina respektive fält. För att kunna tillhandahålla önskad servicegrad och tillgodose deras behov måste vi erbjuda ett större utbud än andra företag i vår bransch. Detta skulle knappast vara möjligt för ett litet och rörligt bolag om det inte vore för våra partners och vår unika bakgrund.
Om Ajilon