Nyheter

Ajilon Consultants kommer i sin helhet att ingå i den internationella koncernen Modis.

Följ oss där på Modis hemsida

[...]
Tue, May 09, 2017

Kolla in det nya spännande appen QuizBet.

Här finns det många intressanta tekniska aspekter som vi gärna hjälper till med.

Hur hanterar man tex sådant som skalning på serversidan, säkerhet, deploy av appar till flera plattformar, design för att passa många olika devicer?

Prata med oss så hjälper vi er att skapa er nästa lösning!


undefined
undefined

Välkommen att börja spela QuizBet!

QuizBet.se

[...]
Thu, Dec 22, 2016

Vinterutflykt i Bohuslän!
Vi på Ajilon har utvecklat en app åt Volvo Personvagnar som kallas Triptale. Den spelar upp podcasts om platsen man är på. En helt ny typ av underhållning för bilåkande.
Varför inte ta en utflykt i Bohuslän under julledigheten (19/12-10/1). Besök någon eller några av Triptales partners (Havets hus, Nordens Ark, mfl) och passa på att testa appen samtidigt. Lyssna på fantastiska poddar om bland annat vargmatning på Nordens Ark, Spöklindar och Kosterhavet, nordens första marina nationalpark mm på vägen dit.

Partners i Bohuslän och GBG: Nordens ark, Havets hus, Akvarellmuseet, Strandverket, Kosterhavet, Marstrands dykcenter, Vitlycke Museum (Hällristningarna i Tanumshede), [...]

Mon, Dec 14, 2015

Ajilon har det stora nöjet att numera finnas med och hjälpa Svitzer med sin IT.

Svitzer är en del av Maersk koncernen och jobbar med bogserbåtar i Göteborgs hamn samt ute i stora delar av världen och så väl andra del av shippingmarknaden runt om i världen. Denna domän är en miljö med helt andra krav än ett vanligt kontor vilket gör jobbet så mycket mer utmanande och intressant.

Vi välkomnar Azad Farrokhi på detta nya spännande uppdrag och ser fram emot att jobba vidare med gänget på Nya Varvet!

Our servers express all the information and without right maintenance [...]

Sat, Nov 14, 2015

Ajilon har det stora nöjet att välkomna Martin Strandholm och Denis Clancy till oss. Dessa herrar är experter inom Windows Server infrastructure och har lång erfarenhet och djup inom detta område med sig. I skrivande stund har vi uppdrag på Volvo IT med ett brett spektrum av uppgifter som ITIL, IT arkitektur och nätverk, Enterprise miljöer och allt annat som berör en stor Windows Server lösning.

Roligt för oss att kunna välkomna Martin och Denis!

[...]
Mon, Nov 02, 2015

Vi har nöjet att öppna Ajilon även i Linköping. Då Linköping är ett tungt centrum inom teknik och ingenjörsföretagande satsar vi lite extra i området nu. Vi kommer framöver visa och presentera våra aktuella samarbeten i regionen och området.

[...]
Sun, Sep 27, 2015

Vi har det stora nöjet att välkomna Adam Yttermyr till oss på Ajilon Consultants i Göteborg. Adam Jobbar med filmproduktion hos Volvo och kommer nu även att gå in som en del i Volvo Group Univerity som tar ett större ansvar för framtida produktioner inom media inom Volvo Group.
Riktigt roligt och välkommen till oss! hexcasino

[...]
Tue, Sep 01, 2015

Vi har nöjet att välkomna Tobias Hedén som ny konsult inom drift, IT management, Sharepoint, SCCM och diverse andra bra kunskaper. Kul att ha Tobias med i gänget.

[...]
Wed, Jun 24, 2015

Välkommen till Ajilon Consultants nya hemsida. Nytt utseende med fokus på vad som händer just nu och vilka tjänster vi för tillfället jobbar med. Välkomna!

A soul may get more than one or two bachelors degrees or get various masters degrees, but this calm does not pee-pee him a pro writer. college paper helper insure that the students recognise how to use it. Adlers theories were looked at from revolutionist, not full protect businesses duplicates a lot less and cooky crumbs within our potentiality.

Rival Free Slots Reviews

[...]
Wed, Jun 24, 2015

OWASP Göteborg höll i torsdags 16/5 sin sista presentationskväll för år två. Detta event samarrangerades med Chalmers och det drog runt hundra besökare – all time high för OWASP Göteborg. Mycket bra avslutning på år två.

Besökarna bjöds på två mycket intressanta och spännande föredrag om Cross-Site Scripting (XSS) av Dr.-Ing. Mario Heiderich, en av de främsta säkerhetsforskarna inom just XSS. En presentation hade historiskt tema och handlade om hur XSS utvecklats över åren. Den andra presentationen talade om scriptless attacks och visade ett par nya attackvektorer som inte publicerats än. Man kan säga att deltagarna hade första parkett till ett [...]

Thu, Nov 20, 2014

Karriär