AJILON CONSULTANTS VÄXER

Vi på Ajilon Consultants gör det andra inom branschen bara pratar om! Vi är en komplett leverantör av konsulttjänster samt rekrytering- och searchtjänster inom IT & Engineering. Vår värdegrund bygger på enkelhet, snabbhet och kvalitet. Men framför allt drivs organisationen av våra engagerade och lösningsorienterade konsulter.

Lediga tjänster

Som Digital designer hos oss får du arbeta tillsammans med kollegor i tvärfunktionella team där du kommer att ansvara för formgivningen av främst olika typer av webbaserade gränssnitt.

Att effektivisera kundens kärnverksamhet – det är ledstjärnan inom Softronics affärsområden. Det betyder att vi arbetar långsiktigt för att skapa kvalitet för våra kunder i form av mer tid, nytta och värde. Som rådgivare och leverantör effektiviserar vi kundens verksamhet med ny teknik och genomtänkt processutveckling. Just nu befinner sig Softronic i ett expansivt skede där vi tar fram nya tjänster, men också vidareutvecklar befintliga kundinstallationer.

ERFARENHET
Du har relevant utbildning eller är självlärd, det [...]

Sun, Mar 26, 2017

Är du projektledare, gillar Microsoft och vill arbeta kundnära? – Börja på Softronic i Hammarby Sjöstad!
Softronics framgångskoncept bygger på vår goda förmåga att hjälpa våra kunder att digitalisera sina processer och sin verksamhet så att de kan bli ännu mer framgångsrika. Vi ser gärna att du brinner för att hjälpa våra kunder att ta näst steg i utvecklingen av sin digitalisering.

Vad du kommer att göra hos oss
Som projektledare hos oss leder du ett projektteam där ni tillsammans utvecklar lösningar med och för våra kunder. Ni arbetar med den senaste tekniken i spännande projekt och leveranser till några av våra intressanta [...]

Sun, Mar 26, 2017

To our internal customer, Adecco IT are we now searching for an IT-specialist. The IT-office is located in Kista but will move to Solna Business Park in December.

What is your workday like?
We are currently in a very expansive and exciting phase where we are moving large parts of our IT environment to modern and new platforms and we therefore need to expand with a person who is passionate about IT and would like to join us in improving the IT workplace environment for about 1300 users.
You will be a key contributor in a team that handles the IT workplace environment [...]

Sun, Mar 26, 2017

Supporttekniker

Har du brinnande intresse för IT och service? Då är denna roll något för dig hos vår kund i Stockholm!

Hur ser din arbetsdag ut
Som supporttekniker kommer du att ingå i ett Helpdesk-team med ca fem kollegor. Du kommer att arbeta operativt inom 1st- och 2nd- Line Support och vara med att skapa framtidens IT-miljö på ett spännande konsultbolag inom IT och Management. Du rapporterar till IT-chef.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från Helpdesk och har tidigare supporterat större Microsoft-miljöer med bl.a. Active Directory, Windows 10, Deployment (SCCM) samt Office365 (Exchange, Office, Sharepoint och Skype). Du kommer även [...]

Thu, Mar 23, 2017

Modis i Göteborg växer och vi är i dagsläget i behov av konsulter till en större helpdesk i Torslandaområdet. Uppdraget är mot en av våra absolut största kunder vilket öppnar upp nya dörrar för din framtida karriär. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid, kontorstimmar (07:00 - 16:00 / 08:00 - 17:00).

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att vara en del av ett större team där du tillsammans med dina kollegor supporterar en stor organisation i deras IT-frågor. Inkommande frågor kan variera kraftigt i komplexitet och då är det viktigt med en nyfikenhet att lära sig samt tålamodet i att [...]

Thu, Mar 23, 2017

Har du ingenjörsexamen och vill arbeta som konstruktör? Vi söker dig med ett högt driv och är självständig i att driva ditt arbete framåt. För rätt person erbjuds det en spännande roll med brett arbetsinnehåll hos ett marknadsledande företag inom fordonsindustrin!

Exempel på arbetsuppgifter:

- Designa och konstruera i CATIA V5
- Planera, följa upp och verifiera system och komponenter
- Hantera teknisk kontakt med leverantörer
- Skriva tekniska krav på komponenter och system
- Utveckla komponenter och system tillsammans med leverantörer
- Administrera prototyper inom ett projekt.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker har ingenjörsexamen med några års erfarenhet inom design från fordonsindustrin. Du visar intresse och [...]

Tue, Mar 21, 2017

För rätt person erbjuder vi på MODIS Sweden en spännande roll hos ett marknadsledande företag inom fordonsindustrin!

Arbetsbeskrivning

Som testingenjör kommer du att utföra fysiska tester på fordon, både i labbmiljö samt på provbanan. Du kommer att arbeta med redan givna provkoder men skall även kunna utveckla nya om det finns ett behov. Testerna skall du definiera, analysera, avrapportera samt kommunicera resultatet på ett tydligt sätt för den interna designavdelningen. Du förväntas även föreslå förbättringar till fortsatt provning och eventuella konstruktionsförändringar eller tekniska avvikelser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad ingenjör med erfarenhet utav test och verifiering från fordonsindustrin samt kunskap inom fordonsprestanda. [...]

Tue, Mar 21, 2017

Vår kund är ett modernt företag inom automotive som expanderar och behöver få in kompetenta ingenjörskollegor som brinner för det tekniknära arbetet.

Företaget utvecklar kompletta styrsystem för serieproduktion i höga volymer bestående av hårdvara, lågnivåmjukvara (Basic S/W), applikationsmjukvara (Application S/W) samt kundanpassning av dessa.
Till sina utvecklingsteam söker vår kund nu flertal erfarna ingenjörer som ska verka inom Basic SW, Hybrid/EV-styrning, Body-funktionalitet, Diagnostics, Förbränningsmotorstyrning, Kalibrering samt System Test. Inom utveckling av S/W arbetar de uteslutande i Simulink och inom Basic S/W med programmering i C samt konfiguration av mjukvarumoduler i realtidsplattformen. Kalibrering av funktionaliteten i systemen görs med INCA och systemtestningen utförs [...]

Tue, Mar 21, 2017

Är du en problemlösare som vill arbeta som kreativ ingenjör? Då har vi uppdraget för dig! MODIS söker nu efter en driven CAD ingenjör med erfarenhet från motorutveckling och vill fortsätta karriären hos vår kund inom fordonsindustrin.

Som CAD ingenjör får du fantastiska möjligheter och spännande arbetsuppgifter inom konstruktion och produktutveckling. Du kommer att tillhöra ett team av 2-4 andra ingenjörer inom motorprojektet. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer innefatta skapa ritningar och CAD-moduler samt designa och utforma med hjälp av ProE/ Creo. Ditt arbete kommer även innefatta administration i företagets PDM system.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Planera och genomföra arbete enligt given tidsplan.

• Designa [...]

Tue, Mar 21, 2017

MODIS Sweden söker nu en strukturerad och driven funktionsledare inom hållbarhet och säkerhet till vår globala kund inom fordonsindustrin.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara ansvarig för att analysera, kontrollera och uppskatta hållbarhet och styrka för komponenter samt system i bilen. Som funktionsledare kommer du att ha en stor påverkan på projektet från början till slut och ansvarar för att föreslå tekniska åtgärder som rör hållbarhet. Du ansvarar även för översättningen av hållbarhetsmålen till mätbara tekniska krav samt att identifiera de nödvändiga åtgärderna som krävs för att uppfylla målen. Åtgärderna kan vara simuleringar och beräkningar men även särskilda tester såsom riggtester eller [...]

Mon, Mar 20, 2017

Anställning

Som anställd är du en kreativ kraft i det som bygger Ajilon. Dina initiativ får stöd och du bär vårt varumärke när du är ute hos kund såväl som på våra kontor. Det är viktigt med en bra balans mellan underkonsulter och anställda för att hålla hög standard och känsla av entreprenörskap.
Karriär