AJILON CONSULTANTS VÄXER

Vi på Ajilon Consultants gör det andra inom branschen bara pratar om! Vi är en komplett leverantör av konsulttjänster samt rekrytering- och searchtjänster inom IT & Engineering. Vår värdegrund bygger på enkelhet, snabbhet och kvalitet. Men framför allt drivs organisationen av våra engagerade och lösningsorienterade konsulter.

Lediga tjänster

Modis söker nu sommarvikarie, juni – augusti, en drift- och underhållstekniker till vår kund som är ett globalt företag och ledande inom sitt verksamhetsområde i norra Europa. Är du student på någon utbildning med teknisk inriktning och behöver sommar jobb? Sök genast!

Hur ser din arbetsdag ut?
Tjänsten är med inriktning mot el-och instrumentunderhåll. Tjänsten innebär att arbeta med tillgänglighet, effektivitet samt den dagliga driften och underhållet av anläggningen.

Allt arbete sker enligt AGA´s högt uppställda mål för säkerhet, kvalitet och miljö. Arbetet bedrivs dagtid med beredskap var 4:e vecka. Terminalen övervakas från vårt Remote Operation Center i Avesta.
Terminalen har fartygsanlöp ca var [...]

Mon, Apr 24, 2017

Supporttekniker

Har du brinnande intresse för IT och service? Då är denna roll något för dig hos vår kund i Stockholm!

Hur ser din arbetsdag ut
Som supporttekniker kommer du att ingå i ett Helpdesk-team med ca fem kollegor. Du kommer att arbeta operativt inom 1st- och 2nd- Line Support och vara med att skapa framtidens IT-miljö på ett spännande konsultbolag inom IT och Management. Du rapporterar till IT-chef.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från Helpdesk och har tidigare supporterat större Microsoft-miljöer med bl.a. Active Directory, Windows 10, Deployment (SCCM) samt Office365 (Exchange, Office, Sharepoint och Skype). Du kommer även [...]

Mon, Apr 24, 2017

MODIS Sweden söker nu en strukturerad och driven funktionsledare inom hållbarhet och säkerhet till vår globala kund inom fordonsindustrin.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara ansvarig för att analysera, kontrollera och uppskatta hållbarhet och styrka för komponenter samt system i bilen. Som funktionsledare kommer du att ha en stor påverkan på projektet från början till slut och ansvarar för att föreslå tekniska åtgärder som rör hållbarhet. Du ansvarar även för översättningen av hållbarhetsmålen till mätbara tekniska krav samt att identifiera de nödvändiga åtgärderna som krävs för att uppfylla målen. Åtgärderna kan vara simuleringar och beräkningar men även särskilda tester såsom riggtester eller kompletta [...]

Thu, Apr 20, 2017

Vi söker dig som vill arbeta som lead engineer för styrsystem med fokus på styrhjul, pedaler, krockkuddar och dess funktion.

Kvalifikationer

För att du ska lyckas i din roll anser vi att du är utbildad ingenjör med minst 4 års erfarenhet inom styrsystem från fordonsindustrin. Som person är du kommunikativ och driven med en stark förmåga att arbeta strukturerat. Du har en god prioriteringsförmåga och trivs med att arbeta självständigt och att driva arbetet framåt. Det är även viktigt att du har en förmåga att kommunicera på Engelska, både muntligt och skriftligt. Din prestationsförmåga och vilja att arbeta i nära kontakt med [...]

Thu, Apr 20, 2017

Vår kund har ett väldigt spännande uppdrag där de söker dig som ska ha ansvaret för kabelnätsprojekten från start.

Ditt ansvar kommer att omfatta arbetsuppgifter med både ledningar och installation under hela projektfasen inklusive kabelnätsdesign i CATIA, kabelnätsdesign i Saber, buntarbete och förpackning. Installation av komponenter som batteri, sensorer samt omkopplare är också en viktig arbetsuppgift.

Kvalifikationer

Vi söker dig med flera års erfarenhet inom kabelnätsdesign meriterande inom fordon.
Vi förutsätter att du har ett starkt intresse för konstruktion och är väldigt bekväm i din CATIA kunskap. Vidare tror vi att du är en kreativ problemlösare som är samarbetsvillig och kommunikativ med goda språkkunskaper [...]

Thu, Apr 20, 2017

Har du ingenjörsexamen och vill arbeta som konstruktör? Vi söker dig med ett högt driv och är självständig i att driva ditt arbete framåt. För rätt person erbjuds det en spännande roll med brett arbetsinnehåll hos ett marknadsledande företag inom fordonsindustrin!

Exempel på arbetsuppgifter:

- Designa och konstruera i CATIA V5
- Planera, följa upp och verifiera system och komponenter
- Hantera teknisk kontakt med leverantörer
- Skriva tekniska krav på komponenter och system
- Utveckla komponenter och system tillsammans med leverantörer
- Administrera prototyper inom ett projekt.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker har ingenjörsexamen med några års erfarenhet inom design från fordonsindustrin. Du visar intresse och [...]

Thu, Apr 20, 2017

Till MODIS Sweden söker vi nu erfaren mjukvaruutvecklare med tekniskt ansvar.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att tillsammans med ett ytterst kompetent scrum team att arbeta med mjukvaruutveckling. Du förväntas att tillsammans med resten av teamet, ta det tekniska ansvaret för alla produkter som hanteras av utvecklingsteamet.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen anser vi att du bör ha utmärkta kunskaper i mjukvaruutveckling i bl.a. C# och .NET. Du har arbetat som systemutvecklare med erfarenhet från fordonsindustrin, särskilt inom diagnostik och kommunikationsprotokollen. Du är passionerad, drivs av nya utmaningar och ser möjligheter istället för hinder.

Vad erbjuder vi?

MODIS Sweden är Adecco Groups internationella varumärke som är [...]

Thu, Apr 20, 2017

Modis söker nu en Service Desk agent till vår interna kund, Adecco IT som är ett globalt företag och ledande inom sitt verksamhetsområde i norra Europa.

Hur ser din arbetsdag ut?
Din uppgift är att effektivt och på ett serviceinriktat vis lösa eller eskalera de ärenden som kommer in. Arbetsuppgifterna består främst av support via telefon och ärendehanteringssystem. Service Desk har öppet vardagar 07-17 och du arbetar 40h per vecka på ett rullande schema.

Vem trivs här?
För att du ska trivas här så har du erfarenhet från arbete i Service Desk. Du har minst ett års erfarenhet av IT-support från first line. Således [...]

Tue, Apr 18, 2017

Be part of MODIS as Software Tester and work with leading global clients.

At Modis you will be part of a group of fellow Software Testers.
We are now searching for a new team member who wants to develop and contribute to our function and future.

To succed as a Tester with MODIS:

Becoming a successful software tester is a combination of skill and personality.
Skill: how to do it.
Personality: having the perseverance and curiosity to be able to fulfill the stakeholders expectancies.

These are the core skills needed:
• Running manual and automated tests
• Writing and executing test scripts
• Experience from agile methodology
• Presenting findings to [...]

Mon, Apr 17, 2017

Till vår kund söker nu Modis supporttekniker till en större servicedesk i Torslandaområdet. Uppdraget är mot en av våra absolut största kunder vilket öppnar upp nya dörrar för din framtida karriär. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid, kontorstimmar (07:00 - 16:00 / 08:00 - 17:00).

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att vara en del av ett större team där du tillsammans med dina kollegor ger IT-support mot en stor organisation med drygt 60 000 användare. Inkommande ärenden kan variera kraftigt i komplexitet och då är det viktigt med en nyfikenhet att lära sig samt tålamodet i att möta användarna [...]

Mon, Apr 17, 2017

Anställning

Som anställd är du en kreativ kraft i det som bygger Ajilon. Dina initiativ får stöd och du bär vårt varumärke när du är ute hos kund såväl som på våra kontor. Det är viktigt med en bra balans mellan underkonsulter och anställda för att hålla hög standard och känsla av entreprenörskap.
Karriär