AJILON CONSULTANTS VÄXER

Vi på Ajilon Consultants gör det andra inom branschen bara pratar om! Vi är en komplett leverantör av konsulttjänster samt rekrytering- och searchtjänster inom IT & Engineering. Vår värdegrund bygger på enkelhet, snabbhet och kvalitet. Men framför allt drivs organisationen av våra engagerade och lösningsorienterade konsulter.

Lediga tjänster

En av våra stora kunder inom IT-branschen söker nu nya helpdeskagenter/medarbetare till en av sina stora siter i Göteborg. I rollen kommer du att supportera IT-frågor mot en organisation som har sitt huvudkontor i Danmark varpå dina språkkunskaper i samband med ditt genuina intresse för IT vara avgörande i rollen.

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta i ett nära team med högt i tak där kvalitet och lösningsfokusering är nyckelorden. Teamet supporterar en större organisation med intern IT-support. Då organisationen har sitt huvudkontor samt större delen av sin personal i Danmark kräver rollen att du kan tala samt förstå [...]

Tue, May 23, 2017

Ett av världens största och mest attraktiva företag söker nu Testingenjörer. Du kommer att ingå i ett team som arbetar mot en specifik mjukvara och jobba mycket med Chrome Developer Tools. Låter detta spännande? Läs då vidare!

Din profil
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av testning och dokumentering, gärna manuella tester men även automatiska. Till detta behöver du ha tidigare erfarenhet av att använda dig av Web development and debugging tools (Chrome Developer Tools). Du känner dig bekväm i att jobba med olika operativsystem (Windows, Mac samt även Linux), detta inkluderar även att kunna använda terminalen och navigera [...]

Wed, May 17, 2017

Som UX designer inom spåret interaktionsdesigner hos oss får du arbeta tillsammans med kollegor i tvärfunktionella team där du kommer att ansvara för formgivningen av främst olika typer av webbaserade gränssnitt.

Att effektivisera kundens kärnverksamhet – det är ledstjärnan inom Softronics affärsområden. Det betyder att vi arbetar långsiktigt för att skapa kvalitet för våra kunder i form av mer tid, nytta och värde. Som rådgivare och leverantör effektiviserar vi kundens verksamhet med ny teknik och genomtänkt processutveckling. Just nu befinner sig Softronic i ett expansivt skede där vi tar fram nya tjänster, men också vidareutvecklar befintliga kundinstallationer.

ERFARENHET
Du har relevant utbildning eller [...]

Mon, May 15, 2017

Har du erfarenhet av elektriska och elektroniska fordon eller komponenter? Vill du bredda din kompetens som elektronikingenjör hos en av fordonsindustrins största aktörer? Läs då vidare!

Vad kommer du att jobba med?

Som elektronikingenjör hos Modis kommer du få möjligheten att jobba med små och stora organisationer och projekt. Då många av våra kunder är verksamma inom fordonsindustrin kommer du att involveras i utvecklingen av framtidens fordon. I dialog med dig ser vi till dina styrkor och karriärmöjligheter inom området. Som elingenjör kan du exempelvis:

• Vara komponentägare och bland annat skriva tekniska specifikationer
• Designa elektriska hårdvarukomponenter
• Ta fram koncept för framtida komponenter
[...]

Mon, May 15, 2017

Vill du fördjupa dig inom mjuk- och hårdvara hos en global aktör inom fordonsbranschen? Vill du arbeta som konsult hos ett internationellt bolag där din kompetens uppskattas och gör skillnad? Läs då vidare!

Vad kommer du att jobba med?

Som konsult hos Modis kommer du att ha möjlighet att jobba med såväl stora som små organisationer och uppdrag. Vi söker i dagsläget efter konsulter med fokus inom mjuk- och hårdvaruutveckling. Har du ett personligt intresse för fordonsindustrin har du hittat rätt!

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av inbyggda system alternativt dig med utvecklarbakgrund och kunskap inom C, C++, Python [...]

Mon, May 15, 2017

Är du .Net utvecklare med erfarenhet av front- och/eller backend? Vill du jobba med både utveckling i teknikens framkant och är intresserad av arkitektur- och designfrågor? Vi har redan tidigt utvecklat på plattformen Azure och ser den fortfarande som vårt första handsval för både IaaS och PaaS projekt.

Vi söker dig som har
- Minst 5 års erfarenhet av systemutveckling i .Net och C#
- Utvecklat mot databaser och helst SQL Server
- Behärskar svenska i såväl tal och skrift, då de flesta av våra kunder kommunicerar på svenska.

Vi vill även att du har erfarenhet av några av följande områden
- Microsoft Azure
- MVC
- WebAPI
- [...]

Thu, May 11, 2017

Är du vår proaktiva Förvaltningsledare, gillar Microsoft och vill lyfta kunderna till molnet? – Då har vi jobbet för dig!
Softronics framgångskoncept bygger på vår goda förmåga att hjälpa våra kunder att digitalisera sina processer och sin verksamhet så att de kan bli ännu mer framgångsrika. Vi ser gärna att du brinner för att hjälpa våra kunder att ta näst steg i utvecklingen av sin digitalisering.

Vad du kommer att göra hos oss
Som förvaltningsledare hos oss kommer du inte bara leda arbetet med att förvalta system/tjänster åt våra kunder. Du kommer att proaktivt leda arbetet med att tillsammans med våra kunder utveckla [...]

Thu, May 11, 2017

To our internal customer, Adecco IT are we now searching for an IT-specialist. The IT-office is located in Kista but will move to Solna Business Park in December.

What is your workday like?
We are currently in a very expansive and exciting phase where we are moving large parts of our IT environment to modern and new platforms and we therefore need to expand with a person who is passionate about IT and would like to join us in improving the IT workplace environment for about 1300 users.
You will be a key contributor in a team that handles the IT workplace environment [...]

Thu, May 11, 2017

Är du javautvecklare? Vill ta mer ansvar? Gillar du öppen källkod? Har du erfarenhet av e-hälsa? Vill du jobba med lösningar som är centrala för interaktionen mellan medborgare och landets vårdgivare och som kommer att forma framtiden inom e-hälsoområdet?
Då ska du vara med i Softronics framgångskoncept som bygger på vår goda förmåga att hjälpa våra kunder att digitalisera sina processer och sin verksamhet och ansöka genast.

Vad du kommer att göra hos oss
Som konsult och javautvecklare hos oss kommer du att ta roller i våra olika projekt och förvaltningar. Du kommer att arbeta med tekniker och ramverk i framkant såväl som [...]

Thu, May 11, 2017

Är du nyfiken .Net utvecklare med erfarenhet av front- och/eller backend? Vill du jobba med både utveckling i teknikens framkant och är intresserad av arkitektur- och designfrågor? Vi har redan tidigt utvecklat på plattformen Azure och ser den fortfarande som vårt förstahandsval för både IaaS och PaaS projekt. Skicka in din ansökan genast så kan du vara en i teamet!

Vi söker dig som har
- Minst 2-3 års erfarenhet av systemutveckling i .Net och C#
- Utvecklat mot databaser och helst SQL Server
- Behärskar svenska i såväl tal och skrift, då de flesta av våra kunder kommunicerar på svenska.

Vi vill även att [...]

Thu, May 11, 2017

Anställning

Som anställd är du en kreativ kraft i det som bygger Ajilon. Dina initiativ får stöd och du bär vårt varumärke när du är ute hos kund såväl som på våra kontor. Det är viktigt med en bra balans mellan underkonsulter och anställda för att hålla hög standard och känsla av entreprenörskap.
Karriär